12.3 C
Sibiu
duminică, 06 octombrie, 2024

Un angajat al primăriei Şura Mare din județul Sibiu are coronavirus

Știri din Județ

ACTUALIZARE: În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul Primăriei din județul Sibiu unde a fost confirmată pozitiv o persoană angajată, conform ultimelor date transmise de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, cele 15 persoane angajate pentru care s-a dispus măsura de izolare preventivă, au fost testate iar în urma testării SARS CoV-2 rezultatele sunt negative pentru toți.

Știre inițială

Publicitate

După depistarea pozitivă a unei angajate a primăriei Şura Mare din județul Sibiu la testul pentru coronavirus, s-a decis testarea restului de angajaţi. Testele au fost făcute astăzi, ne-a confirma primarul comunei Cornel Liviu Marin, care a dispus şi o dezinfecţie totală a clădirii.

„Am decis să suspendăm activitatea în primărie până luni, apoi treptat reluăm lucrul” a mai declarat primarul pentru SIBIU INDEPENDENT. Toţi colegii testaţi azi nu prezintă simptome şi aşteaptă rezultatul testelor zilele următoare. Mulţi dintre ei nu au fost se pare în contact cu colega lor testată deja pozitiv.



„Conform datelor transmise astăzi, 20 mai, de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în cadrul unei primării din județul Sibiu, a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2 o persoană, angajată a primăriei. Ca urmare, DSP Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică, urmând să testeze un număr de 15 persoane, angajate ale primăriei, pentru care s-a dispus măsura izolării preventive. De asemenea activitatea cu publicul a fost temporar suspendată. În funcție de rezultatele anchetei epidemiologice se va stabili și momentul în care aceasta se va relua.” a transmis Prefectura Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Adolescenți sibieni în dialog cu actorii la teatru

Accident mortal pe Valea Oltului, lângă Racovița

Fetele de la FC Hermannstadt au cedat la Bistrița

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia