spot_img
9.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

ALDE SIBIU: PNL nu a găsit alt candidat mai bun (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Reprezentanții ALDE Sibiu au transmis către mass media un comunicat de presă referitor la promovarea candidatului PNL – Adrian Bibu:

Atât s-a putut la partidul cu cea mai mare putere la ora actuală în judeţul Sibiu. PNL a început o campanie agresivă în tot municipiul Sibiu de promovare a candidatului lor la Primărie: Adrian Bibu. Tânărul politician de ocazie, introdus de curând şi în Consiliul Local Sibiu după demisia forţată a viceprimarului Răzvan Pop, Bibu s-a remarcat acum mulţi ani ca un luptător în arte marţiale.

Stilul său de luptă l-a adus şi la PNL unde rapid a fost propulsat mai întâi director la Sala Transilvania, apoi consilier local făcut peste noapte şi acum candidat la funcţia de primar.

PNL a aruncat mulţi bani deja în această pre-campanie electorală şi de astăzi a umplut oraşul de panouri publicitare cu faţa karatistului.

Se pare că dorinţa PNL, exprimată de mai mulţi lideri locali prin şedinţe, de a „scăpa Sibiul” de FDGR se concretizează printr-o campanie agresivă atât la Primăria Sibiu, cât şi la Consiliul Judeţean. După modelul primarului judokan de la Mediaş, PNL-istul Roman, acum se doreşte şi un primar karatist la Sibiu.

Lipsa totală de experienţă managerială reală, ori cea politică sau de administraţie nu mai contează: dacă pe Bibu l-a vrut şefa PNL Sibiu, pe Bibu l-au pus. Spor la tocat banii partidului!

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Nu mancati caca! Da, sunt in PNL si nu asta nu ma face PNList! Da, sunt liberal trup si suflet si Da, il cunosc pe Adi Bibu personal, la o parte conjunctura politica. Atitudinea denotata de acest articol e una de frica si in acelasi timp de atac prin desconsiderare, a voastra, ambele catre acest candidat. Sustin cu tarie si incredere ca, daca va avea succesul sa iasa primar, Sibiul nu a mai avut un asemenea primar. Adi Bibu nu reprezinta altceva decat capacitate si verticalitate!
    Sper sa nu va coborati la contracomentarii penibile!
    Multumesc. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor