0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

AFC Hermannstadt: Unii jucători nu au dat randament și am fost nevoiți să renunțăm la ei

Știri din Județ

În urma mai multor articole din presa centrală, conform cărora AFC HERMANNSTADT nu a plătit salariile unor fotbaliști în sezonul 2018 – 2019, clubul a postat pe pagina lor de Facebook un mesaj prin care face lumină în această situație.

Conducerea clubului spune că jucătorii aduși la echipa de fotbal nu au dat randament iar la reorganizare, s-a decis încheierea colaborării cu aceștia.

O altă lămurire a venit și pe planul datoriilor din sezonul trecut, în valoare de 1 milion de euro, bani ce au fost achitați într-un final.

„Ne simțițim datori să (re)venim cu precizări importante cu privire la unele articole apărute astăzi în presă în legătură cu AFC Hermannstadt. În articolele respective este vorba despre posibile datorii pe care clubul nostru le-ar avea față de câțiva fotbaliști legitimați în sezonul trecut (2018-2019).

În primul rând, acești jucători au fost aduși la echipă de către vechea conducere. Din păcate, jucătorii respectivi nu au dat randament, iar în momentul reorganizării am fost nevoiți să renunțăm la serviciile lor. În vederea îndeplinirii tuturor condițiilor de licențiere, conducerea actuală a #FCH a luat toate măsurile necesare achitării datoriilor rămase din sezonul trecut, în cuantum de aproximativ 1.000.000 euro, inclusiv salariile jucătorilor care nu mai fac parte din lotul actual.

Ne vedem în continuare de treabă și asigurăm pe toți suporterii noștri că #totulvafibine!

Sibiul are fotbal! Sibiul are #FCH!” se arată în mesajul postat de AFC HERMANNSTADT

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș