spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Un tânăr din Miercurea Sibiului s-a răsturnat cu microbuzul furat

Știri din Județ

Publicitate

La data de 31 mai, în jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleiași nopți, persoane necunoscute au sustras un microbuz parcat în fața unui imobil de pe raza orașului Miercurea Sibiului. 

În jurul orei 04:00, polițiștii au identificat microbuzul în cauză, răsturnat și abandonat în afara părții carosabile, pe DJ 106F.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat următoarea stare de fapt:

În noaptea de 30/31 mai, în jurul orei 03:30, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Miercurea Sibiului, ar fi sustras autovehiculul în cauză și, în timp ce conducea pe DJ 106F, spre localitatea Gârbova din județul Alba, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul a părăsit locul producerii evenimentului, fiind identificat și depistat de polițiști la domiciliu, în jurul orei 05:00. 

De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că persoana în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât tânărul a suferit vătămări corporale în urma producerii evenimentului rutier, polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj medical care, ulterior, a transportat rănitul la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis,  vătămare corporală din culpă, respectiv furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda