Tursib: Fericiții câștigători și-au primit premiile!

Știri din Județ

În urma concursului desfășurat online, organizat de Tursib, fericiții câștigători și-au primit premiile.

Câştigătorii concursului de 1 Iunie şi-au primit premiile. Îi felicităm încă o dată şi le mulţumim atât lor cât şi tuturor participanţilor la campania noastră.
O vacanţă de vară cu mult soare şi bucurie tuturor copiilor.

Toţi copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 14 ani, au fost invitați în perioada 15 mai- 1 iunie 2020, să intre pe site-ul www.tursib.ro şi să completeze chestionarul aferent grupei lor de vârstă. Fiecare copil putea să completeze chestionarul doar o singură dată.

Chestionarele au cuprins întrebări adaptate vârstei copiilor şi a fost printre altele, o modalitate de a le testa cunoştinţele şi de a le oferi un alt fel de ocupaţie în această perioadă în care preocuparea fiecărui părinte este de a oferi celor mici moduri de petrecere a timpului în casă, cât mai distractive.

Prin completarea corectă şi integrală a chestionarului aferent vârstei copilului, acesta a fost înscris automat pe lista pentru tragerea la sorţi. Se va acorda câte un premiu la fiecare categorie, după cum urmează:

Categoria de vârstă 3-6 ani – o bicicletă
Categoria de vârstă 7-10 ani – o trotinetă electrică
Categoria de vârstă 11 – 14 ani – un hoverboard
Invităm aşadar toţi copiii isteţi să se înscrie în concursul nostru şi să se distreze completând chestionarul. Dacă vor avea şi şansa de a câştiga la final un premiu, cu atât mai bine.

Vă mulţumim tuturor celor care acceptaţi invitaţia noastră la joc şi vă urăm succes tuturor, a transmis reprezentanți Tursib

img
img
img
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri