spot_img
17.2 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Primăria Sibiu organizează o procedură de achiziție pentru amenajarea parcului Tilișca

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Sibiu organizează o procedură de achiziție pentru realizarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de amenajare a parcului Tilișca.

Publicitate

“Inițial, am organizat mai multe proceduri de achiziție pentru realizarea proiectului tehnic, dar fie nu am primit oferte, fie oferta primită nu a fost conformă. Procedura pe care o lansăm acum include și execuția lucrărilor și, astfel, sperăm ca acest proiect să genereze mai mult interes pentru firmele de construcții. Este un proiect foarte important pentru Sibiu prin care zonele verzi din oraș se vor extinde cu peste 6 hectare. Îmi doresc să se materializeze cât mai repede și de aceea invit firmele interesate să participe la licitație.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)Procedura de achiziție se va desfășura pe platforma publică de achiziții SICAP, iar ofertele se pot depune până în data de 15 iulie.

Proiectul are o valoare estimată de 13,2 milioane de lei, iar amenajarea parcului va presupune:

Lucrări de infrastructură:


Amenajarea terenului și crearea unor scări de acces în parc dinspre strada Săcel


Realizarea rețelelor de apă și canalizare, inclusiv a unui sistem automatizat de irigații și a unor toalete publice cu igienizare automată.


Amenajarea sistemului de iluminat public, cu corpuri eco-eficiente cu LED, o parte din stâlpi fiind prevăzuți cu camere video de supraveghere, prize de încărcare a aparatelor electronice și hotspot-uri WI FI pentru internet gratuit.


Modernizarea străzii Preot Bacca, între strada Islazului și strada Săcel, inclusiv rețelele de apă și canalizare, trotuarele și iluminatul public eco-eficient cu LED, aceasta asigurând accesul în parc împreună cu strada Săcel.

Amenajarea și dotarea parcului:


Spațiu verde cu iarbă, arbori, arbuști și flori


Alei pietonale și alei “verzi”


Piste pentru biciclete


Un labirint verde cu zone de relaxare


Un teren de minigolf


Un teren de sport multifuncțional


O zonă de fitness în aer liber


O fântână arteziană în zona centrală a parcului


Un loc de joacă pentru copiii cu vârsta între 8 și 15 ani


O mini-tiroliană


Dotarea cu mobilier urban a parculuiDupă semnarea contractului, firma respectivă va avea la dispoziție 18 luni pentru finalizarea parcului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA