5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

ALDE SIBIU: Am avut dreptate! Teste COVID gratuite pentru toţi (CP)

Știri din Județ

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu a transmis către mass media următorul comunicat de presă:

Aşa cum am susţinut acum zece zile public, testele COVID trebuie să fie gratuite pentru toţi pacienţii Spitalului Judeţean Sibiu. Acum zece zile, preşedinta Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean, a susţinut public că nu se poate, că nu sunt decontate şi a aruncat pisica la Casa de Asigurări de Sănătate. Probabil avea ţintă pe directorul Spineanu de acolo, dar acesta fusese deja schimbat absolut ilegal din funcţie, deşi câştigase concurs pe post. Noua gafă marca Daniela Cîmpean a pus paie pe foc în opinia publică sibiană, revoltată că pacienţii trebuie să îşi plătească testele COVID. Acum noul manager de la Spital spune că toţi pacienţii au gratuitate şi au avut mereu. Cine a minţit acum zece zile? Cîmpean a declarat clar la toată presa că nu sunt decontate aceste teste. Acum ce scuză mai inventează pentru propia incapacitate de a gestiona o astfel de situaţie?


Credem că votanţii din tot judeţul au înţeles că această doamnă Cîmpean patru ani de mandat a făcut doar figuraţie pentru propria imagine. Probabil urmărea un post de europarlamentar (a mai candidat fără succes). Este clar pentru oricine că patru ani la şefia judeţului este destul. Atât a putut. Este vremea să vină oameni capabili!

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri