spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

ALDE Sibiu: Senatorul Cazan pregăteşte cizme 5G pentru „inculţi şi proşti”? (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu a transmis un comunicat către mass-media, legat de declarația Senatorului Mircea Cazan despre românii care susţin că tehnologia 5G poate fi nocivă pentru oameni că sunt „inculţi şi proşti”.

Publicitate

Senatorul PNL de Sibiu, Mircea Cazan a declarat despre românii care susţin că tehnologia 5G poate fi nocivă pentru oameni că sunt „inculţi şi proşti”. Domnul Cazan provine din mediul de afaceri IT, unde a făcut bani cu multe firme. Apoi a fost chiar şef naţional la Radiocom unde s-a jucat cu licenţele de transmisie în domeniu. Ne-am fi aşteptat de la senatorul IT, cum mai este denumit, să explice frumos şi clar românilor despre avantajele tehnologiei 5G. Dar Cazan şi-a dat din nou arama pe faţă. 

Tonul de superioritate şi jignirile adresate românilor care se tem de tehnologia 5G ne arată cât respect are el pentru alegători. De fapt ne amintim cu toţii de candidatul fără succes Cazan, la mai multe alegeri electorale, când împărţea cizme galbene alegătorilor. Acum senatorul Cazan gîndeşte la fel despre alegătorii săi: merită o cizmă „inculţii şi proştii” care nu pricep cum stă treaba cu tehnologia 5G. 

Poate domnul senatorul PNL, Mircea Cazan, va reuşi să treacă peste mentalitate de cizmar şi să explice românilor frumos şi fără jigniri despre tehnologia 5G. Mai ales că în România la ora actuală tot mai mulţi români se tem de acestă tehnologie. Şi lipsa informaţiilor nu îi ajută să înţeleagă. Ori rolul senatorului Cazan, care deţine şi rolul de președinte al Comisiei pentru Comunicații și Tehnologia Informației din Senat, este să se asigure că alegătorii români înţeleg corect această tehnologie. Altfel este doar un căţărător la putere pe voturi din cizme galbene.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu