FOTBAL: AFC Hermannstadt zdrobită la Constanţa

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa a înfrânt AFC Hermannstadt cu scorul de 4-1. Echipa sibiană a avut multe absenţe notabile în meciul din această seară. Atacantul Yazalde Gomes, portarul Emanuel Novo și mijlocașul de bandă Andrei Cordea sunt accidentați, iar golgheterul Gabriel Debeljuh şi fundașul central Kevin Rimane, mai trebuie să efectueze încă un test COVID-19 pentru a avea drept de joc. 

Scorul putea fi şi mai mare pentru Viitorul, dacă nu erau intervenţiile salvatoare ale portarului echipei sibiene.

Meciul a fost în etapa 5 a turneului de play-out.

Antrenorul spaniol al AFC Hermannstadt, Ruben Albes a răspuns întrebărilor Sibiu Independent în video de mai jos. Întrebat dacă crede că echipa mai trebuie întărită cu noi jucători aduşi la club, Albes a declarat că momentan nu este cazul, el speră doar ca jucătorii absenţi astăzi să poată reveni cât mai repede pentru a avea echipa completă.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *