spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Copil de 4 ani căzut în apele Cibinului

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE1 : Fetița este căutată de patru zile, însă fără rezultat. ISU SIBIU a hotărât să folosească echipe de scafandrii.

ACTUALIZARE1 25 iunie, ora 11:00 – A treia zi de căutări în cazul fetiței căzute în râul Cibin. Forțele de intervenție au fost suplimentate: 25 de pompieri militari cu două bărci pneumatice.

ACTUALIZARE2 24 iunie, ora 22:35 – La acest moment s-a dispus retragerea forțelor, iar fetița nu a fost găsită.
Misiunea se va relua mâine dimineață la ora 6:00 de către forțele ISU Sibiu.

ACTUALIZARE 3: VIDEO-FOTO Au fost reluate căutările fetiței căzute în râul Cibin

ACTUALIZARE 4: Având în vedere condițiile de vizibilitate redusă, s-a dispus retragerea forțelor ISU și reluarea misiunii de căutare mâine dimineață începând cu ora 6:00.

ACTUALIZARE 5: Echipajele ISU SIBIU sunt prezente pe tot parcursul râului Cibin, de la Kaufland Ștrand și până la intrare în Gușterița. Zeci de persoane din comunitatea romă au pornit în căutarea copilului, pe jos sau cu mașinile personale.

Intervenția este deosebit de dificilă din cauza debitului crescut al răului Cibin iar curenții sunt foarte puternici. Barca pneumatică a fost dusă din nou pe strada Orzului, locul unde fetița a căzut iar căutările vor fi reluate.

ȘTIRE INIȚIALĂ

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje de pompieri militari, cu barca pneumatică și un echipaj SMURD. Este căutată o fetiță de 4 ani, căzut în apa râului.

Din primelor informații, copilul este de etnie romă iar mama sa plânge și urlă de durere lângă malul apei.

Martorii au povestit faptul că pe malul Cibinului se aflau doi copii mici iar din joacă s-au împins, unul dintre aceștia căzând în apa crescută a râului.

La fața locului și-a făcut apariția și Regele Cioabă, care vorbește cu autoritățile și încearcă să ofere sprijin pentru găsirea copilului.

ISU SIBIU s-a mobilizat gradual: un număr de 20 de pompieri militari, două autospeciale de stingere, o autospecială SMURD, un autocamion de intervenție cu barca pneumatică de salvare

img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled
IMG   scaled
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
img   scaled
img   scaled
img  wa
img  wa
img  wa
Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului