spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Îmbunătățire a infrastructurii rutiere privind accesul spre și dinspre Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate

Accesul spre și dinspre Cisnădie, îmbunătățit prin parteneriatul dintre administrația locală și Consiliul Județean Sibiu.

Cisnădia a cunoscut, în ultima perioadă, o îmbunătățire a infrastructurii rutiere, atât în interiorul orașului, cât și la nivelul căilor de acces ce leagă urbea de Sibiu, Cisnădioara sau DN1. Proiecte mari precum modernizarea drumului dintre Cisnădie și Cisnădioara, amenajarea pistei pentru bicicliști și pietoni dintre Cisnădie și Sibiu sau modernizarea DJ 106 D asigură un acces mai bun spre și dinspre oraș.

Toate aceste proiecte au fost realizate printr-o bună colaborare între administrația locală cisnădiană și Consiliul Județean Sibiu. În acest context, primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja a dorit să mulțumească public conducerii CJ, în care a găsit un partener serios:

Iată că am reușit să materializăm proiecte importante privind infrastructura rutieră, împreună cu cei din conducerea Consiliului Județean Sibiu. Țin să îi mulțumesc doamnei președinte, Daniela Câmpean, pentru sprijinul acordat comunității cisnădiene prin implicarea în realizarea acestor proiecte. Mulțumirile sunt atât în numele meu, ca reprezentant al conducerii orașului, cât și al membrilor comunității, ca beneficiari direcți ai acestor investiții. Ceea ce am reușit să realizăm împreună este dovada vie a faptului că atunci când există un interes comun pentru binele comunității, bunele intenții pot fi materializate”.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Multumim din inima partidulu! ( indiferent care ar fi acela)Multumim conducatorului iubit! Acest comunicat de presa ne trimite in timp, in vremuri de trista amintire. Sa ajungi sa multumesti pentru normalitate? Toti alesii depun un juramant: Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei/orașului/municipiului/județului. . . Așa să îmi ajute Dumnezeu! Lasati cetatenii , platitori de taxe si impozite, sa multumeasca pentru realizarile marete – cum ar fi pista de biciclete. Cu siguranta, presedinta Consiliului Judetean Sibiu,care intr-adevar s-a implicat in rezolvarea problemelor cu care se confrunta locuitorii din Cartierul Arhitectilor, isi aduce aminte ca nu ati participat la dezbaterea publica in vederea largirii DJ 106 C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?