spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: La Sibiu a fost arborat drapelul național. La Mediaș, evenimentul a fost anulat

Știri din Județ

Publicitate

Cu ocazia Zilei drapelului național, sărbătorită anual în data de 26 iunie, steagul României a fost arborat pe catargul din Piața Mare din Sibiu.

La eveniment au participat reprezentanții autorităților locale dar și reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române. Primarul orașului Sibiu, Astrid Fodor și Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu au fost deasemenea prezenți la eveniment și au salutat în semn de respect, drapelul național.

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza a rostit o rugăciune, prin care a binecuvântat drapelul național dar și neamul românesc. Evenimentul a fost oficial închis cu defilarea gărzii de onoare.

La Mediaș, evenimentul a fost anulat

Inițial programat în Piața Corneliu Coposu, începând cu ora 12:00, evenimentul a fost anulat. Nu se cunosc cu exactitate motivele pentru care evenimentul „Ziua Drapelului” a fost anulat, acesta desfășurându-se în aer liber, cu respectarea măsurilor de protecție.

În urma adresei primite în dimineața zilei de 26 iunie 2020, din partea
Ministerului Apărării Naționale, Primăria Municipiului Mediaș este nevoită să anuleze manifestarea dedicată Zilei Drapelului. Astfel, a fost adus la cunoștință faptul că, pe fondul pandemiei create de noul coronavirus COVID 19, în acest an nu se vor desfășura manifestări publice dedicate acestei sărbători.”
se arată într-un comunicat emis de Primăria Municipiului Mediaș

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor