spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

ALDE SIBIU: Liderii PNL să dea exemplu personal, apoi să ceară populaţiei să respecte regulile (CP)

Știri din Județ

Publicitate

ALDE Sibiu a transmis către mass media despre liderii PNL care nu respectă regulile impuse populației.

Liderii PNL dau dovadă de dispreţ în ce priveşte regulilele de urmat în pandemie. Ei ne pretind nouă, populaţiei, să le respectăm, dar ei nu le respectă. Orban şi membrii Guvernului au chefuit în biroul Guvernului fără jenă. Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan a făcut chef mare în interioriul unui restaurant, deşi este interzis. Ministrul Mediului, Costel Alexe alături de primarul Iaşiului, Mihai Chirică au făcut o şedinţă de partid cu 100 de oameni în interior, fără respectarea regulilor. Iar, de curând, consilierul premierul Orban, Virgil Guran, a ţinut chef într-un restaurant din capitală.

Sunt doar câteva exemple din ultimele zile din presa românească.

De ce liderii PNL aflaţi la guvernare cer oamenilor să respecte reguli, dar ei nu le respectă? Cum poate funcţia legal şi moral o astfel de guvernare fără puterea exemplului? Sau liderii PNL se cred mai presus de lege? Mai presus de popor? Această atitudine dăunează întregii populaţii. Oamenii văd că liderii PNL nu respectă regulile de care ei vorbesc, deci consideră că nu trebuie nici ei să le respecte. Adevăraţii lideri conduc prin puterea exemplului, nu prin simple declaraţii, cum o fac PNL-iştii.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului