spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Cindrelul-Junii Sibiului au obținut audiență RECORD

Știri din Județ

Publicitate

Într-o postare publicată pe rețelele de socializare, Silvia Macrea, Manager CJCPCT „Cindrelul-Junii” Sibiu a anunțat sfârșitul proiectului cultural online #ÎMPREUNĂ și a mulțumi pe această cale publicului care au urmărit cu interes cele 1.040 de MATERIALE difuzate pe facebook și youtube susținute de artiștii Cindrelul-Junii Sibiului.

Dragi prieteni,

În luna martie ne-am propus ca #împreună, artiști și public, să depășim momentele de cumpănă ale pandemiei de COVID-19. După trei luni, proiectul cultural online #ÎMPREUNĂ, al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul-Junii” Sibiu, a ajuns la final…

Vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături în toate activitățile propuse: la „#Meșterici – Clubul celor mari și mici”; la #festivaluri și #spectacole susținute, de-a lungul anilor, de Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” și invitați de renume; în periplul prin satele Sibiului, periplu „presărat” cu vechi #rețete, #cântece și #obiceiuri!

Audiență RECORD pentru cele 1400 de materiale difuzate online

Cele 1.040 de MATERIALE difuzate pe facebook și youtube au strâns peste 166.000 de APRECIERI „Îmi place”, aproape 13.500 de COMENTARII, au avut 15.000 de DISTRIBUIRI și peste 9 MILIOANE de AFIȘĂRI! Sunt cifre care impresionează, iar pe noi ne emoționează profund, căci știm că în spatele lor sunteți dumneavoastră, publicul nostru drag, care ne-ați susținut întotdeauna în spectacole, în festivaluri și turnee, iar acum în mediul online. Ne înclinăm în fața fiecăruia dintre dumneavoastră, mulțumindu-vă pentru dragostea pe care ne-o purtați și pentru că ați ales să trecem împreună vremuri de cumpănă! Cred că suflet lângă suflet, artiști și public, am reușit să arătăm profunzimea pe care cuvântul împreună o are!


Spectacol Junii Sibiului, în data de 10 iulie, în Muzeul Astra


Suntem mândri să fim împreună cu dumneavoastră, în spațiul virtual și la spectacole, așa cum noi, Junii Sibiului, v-am obișnuit de peste 75 de ani! Pregătim #surprize frumoase pentru perioada următoare și, cu mult drag, vă invităm la spectacolul oferit de Junii Sibiului, în data de 10 iulie, în Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului, în cadrul proiectului Astra Multicultural.

Doamne ajută să ne întâlnim sănătoși! a scris Silvia MACREA


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului