12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

ALDE Sibiu: „Raluca Turcan face propagandă de 2 bani” (CP)

Știri din Județ

Departamentul de Comunicare ALDE Sibiu a trimis către Sibiu Independent un comunicat de presă pe care îl redăm integral mai jos:

La cheful organizat de Guvernul PNL, luna trecută, din banii populaţiei, la care a participat și Klaus Iohannis, Raluca Turcan a spus că, încă din luna februarie, Guvernul şi-a asumat să ia măsuri ferme pentru a proteja viaţa şi sănătatea oamenilor în faţa unui pericol extern iminent.

„Poate că doamna Turcan nu a fost prin România în ultima jumătate de an, dacă ea ne vorbește despre responsabilitatea de care a dat dovadă Guvernul PNL încă din luna februarie. Sau, poate că propaganda PNL i-a fost atât de bine implantată în minte dnei Turcan, încât această refuză să accepte realitatea ultimelor 6 luni de zile. Nu poți să vii în fața românilor și să vorbești despre măsurile ferme pe care visezi că le-ai luat încă din luna februarie în condițiile în care PNL a continuat cu lupta pentru anticipate până în pânzele albe.Dna Turcan nu doar că face o propagandă de 2 bani, dar dovedește și că onestitatea nu e punctul ei forte!”, spune Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

Pentru a întări ceea ce am scris mai sus, ALDE Sibiu a făcut şi o scurtă b

  1. Pe 2 februarie PNL s-a reunit în Consiliul Național. Dna Turcan spunea: Guvernul va veni în continuare cu angajări de răspundere în Parlament, o instituție sechestrată de un partid care trebuie să înceteze să-i mai saboteze pe cei care o conduc astăzi

  1. Pe 6 februarie dl Iohannis, la finalul consultărilor de la Cotroceni, anunță că alegerile anticipate sunt prima lui opţiune
  1. Pe 11 februarie Ludovic Orban ne spunea: ”Premierul României după alegeri va fi președintele PNL. Dacă vom câștiga alegerile anticipate, eu voi fi propus. Cum ar putea președintele să nu mă desemneze?”
  1. Pe 18 februarei Ludovic Orban era mai preocupat de alegeri și ne anunța că vrea locale pe 14 iunie
  1. Pe 19 februarie același Ludovic Orban spunea că „după părerea mea, vor fi alegeri anticipate, nu putem să renunţăm la un obiectiv fundamental”
  1. Pe 20 februarie în presă apărea informația că Iohannis i-a asigurat pe cei din PNL că vor fi anticipate
  1. Pe 26 februarie tot preşedintele Klaus Iohannis ne anunță că îl desemnează pentru poziţia de prim-ministru pe Florin Cîţu
  1. Pe 27 februarie același Klaus Iohannis ne spune despre coronavirus: „Nu există niciun motiv real de panică / Provoacă în marea majoritate a cazurilor doar simptome ușoare, dureri în gât, tuse și febră, ca în orice răceală”

„Mai departe, poate că dna Turcan nu știe, pe 12 MARTIE 2020, Florin Cîțu renunța la a fi premier, chiar înainte de votul din Parlament. Așadar, asta e responsabilitatea despre care ne vorbește dna Raluca Turcan că a arătat-o Guvernul PNL în luna februarie, atunci când gândul lor era doar la anticipate?”, a conchis preşedintele ALDE Sibiu.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri