spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

JUDEȚUL SIBIU: Zeci de șoferi prinși fără permis, băuți și cu mașinile neînmatriculate

Știri din Județ

Publicitate

În perioada 3 – 5 iulie, polițiștii sibieni au constatat 26 de infracțiuni la regimul rutier, au reținut 45 de permise de conducere, au retras 14 certificate de înmatriculare și au aplicat 600 de sancțiuni contravenționale în valoare de 161.000 de lei.

Exemple semnificative:


La data de 3 iulie, în jurul orei 17:00, pe raza comunei Brădeni, sat Retiș, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 46 de ani, în timp ce conducea un moped fără a deține acest drept.

La data de 4 iulie, în jurul orei 00:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Nicolae Teclu de către un sibian în vârstă de 36 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că dreptul de a conduce al sibianului este anulat.
Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând recoltarea de probe biologice.
De asemenea, s-a stabilit că autoturismul condus este radiat din circulație din cursul anului 2019.

La data de 4 iulie, în jurul orei 10:00, în localitatea Dobârca, polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au depistat un localnic în vârstă de 21 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

La data de 4 iulie, în jurul orei 18:30, pe DN 7, în zona localității Lazaret, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat un conducător auto în timp ce efectua manevra neregulamentară de depășire, încălcând marcajul longitudinal continuuu care separă sensurile de deplasare.
După oprirea autoturismului și efectuarea verificărilor specifice, polițiștii au constatat că la volan se află un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul București, dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice al bărbatului fiind suspendat.

La data de 4 iulie, în jurul orei 20:00, pe DJ 106B, polițiștii sibieni au testat alcoolscopic șoferul unui autoturism condus între localitățile Hașag și Loamneș.
Testarea bărbatului, în vârstă de 42 de ani, din Cisnădie, a rezultat într-o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 5 iulie, în jurul orei 00:30, în orașul Tălmaciu, polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Unirii de către un localnic în vârstă de 50 de ani.
Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 5 iulie, în jurul orei 19:00, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au testat alcoolscopic șoferul unui autoturism condus pe strada Principală din localitatea Dârlos de către un localnic în vârstă de 40 de ani.
Rezultatul afișat de aparatul etilotest a fost de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 5 iulie, în jurul orei 20:30, pe DN 14, în localitatea Axente Sever, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține permis de conducere.
În plus, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 5 iulie, în jurul orei 21:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în localitatea Slimnic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dealului deși dreptul său de a conduce este suspendat.
De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul la volanul căruia se afla tânărul în cauză este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat este unul fals.

La data de 6 iulie, în jurul orei 02:00, pe strada Brateiului din municipiul Mediaș, polițiștii au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Mureș, depistat la volan cu o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri