6.2 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Ciobăniță prinsă fără permis de conducere prin Șeica Mică

Știri din Județ

La data de 9 iulie, în jurul orei 1920, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Axente Sever a oprit pentru control în trafic un autoturism care circula pe DJ 142J, în localitatea Șeica Mică. 

La volanul autoturismului se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 24 de ani, domiciliată în Șeica Mare, în urma verificărilor stabilindu-se că aceasta nu deține permis de conducere. Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul i-a fost încredințat de către un membru al familiei, pentru a rezolva muncile necesare la stâna familiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (fapta prevăzută și pedepsită de art. 335 alin 1 din Cod Penal) și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere (faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 3 din Codul Penal).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare