1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Risc de explozie la un bloc din Sibiu după ce o țeavă de gaz s-a fisurat

Știri din Județ

Zeci de persoane au fost evacuate în jurul orei 21:30 dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Săcel din Sibiu. Din primele informații, o țeavă de gaz din interiorul scării s-a fisurat.

„ISU Sibiu intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță Smurd, în municipiul Sibiu, strada Săcel, în vederea asigurării măsurilor de prevenire a producerii unei situații de urgență, ca urmare a fisurării unei conducte de gaz, aparținând unui bloc de locuințe.

Pompierii au luat măsura evacuării locatarilor, până la remedierea defecțiunii de către furnizorul de gaz și iau toate măsurile din competență pentru asigurarea protecției cetățenilor.” a declarat Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

ACTUALIZARE : Echipajul de pompieri a asigurat prevenirea producerii unei situații de urgență pe tot parcursul efectuării lucrărilor de înlocuire a conductei fisurate de către personalul de intervenție al furnizorului de gaz. Situația a fost remediată în aproximativ 1 oră.

În tot acest timp, s-a luat măsura preventivă de evacuare a locatarilor din bloc, aproximativ 20 de adulți și 10 copii.

Conform constatărilor de la fața locului branșamentul instalației de gaze naturale a fost perforat ca efect al unui arc electric, produs de lucrări de amenajări interioare efectuate într-un apartamament.

FOTO ARHIVĂ

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri