spot_img
9.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: S-a deschis primul MEGA IMAGE din județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Primul magazin MEGA IMAGE din județul Sibiu s-a deschis oficial ieri, în comuna Șelimbăr. Acesta este situat pe strada Doamna Stanca nr. 35.

Staff-ul MEGA IMAGE promite un concept prin care acest magazin să se integreze cât mai fidel stilului de viață al localnicilor, păstrând o varietate de produse specifice zonei sibiene.

Pentru a oferi localnicilor gustul autohton al preparatelor din carne din zona Sibiului, Mega Image a încheiat parteneriate cu producătorii locali, precum Bătrânu’ Sas, care oferă produse create tradițional după rețete proprii.

În ajutorul celor preocupați de sănătate a fost creat un raion special, denumit „Equilibrium Health & Wellness”, de unde sibienii pot cumpăra produse bio.

Cu un design modern și urban, magazinul are o suprafață totală de 1300 mp și respectă toate regulile de siguranță și prevenție COVID-19, acestea fiind afișate în magazin pentru informarea clienților. 

Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00. 

“Ne continuăm angajamentul de a fi aproape de comunități și de a le oferi tot ce au nevoie la cumpărături într-un teritoriu familiar lor, aproape de casă. Intrăm astfel pe piața din Sibiu și ne continuăm strategia de dezvoltare într-un moment în care este important să mergem mai departe, să investim în comunitățile locale. Primul magazin din Sibiu va face o diferență la cumpărături printr-o sortimentație unică și diversificată de produse marcă proprie de calitate și la prețuri accesibile, parteneriatele cu producătorii locali și prin zonele concept integrate. Ne vom extinde în ritm accelerat pe piața din Sibiu, cel de-al doilea magazin este deja în curs de construcție,“ afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image. 

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor