25.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

AFC Hermannstadt ajunge la finalul campionatului de fotbal

Știri din Județ

AFC Hermannstadt a ajuns la finalul unui lung sezon de Liga I. După reluarea campionatului, amânat din cauza pandemiei de Coronavirus,  s-au disputat o mare parte din jocurile din play-off și play-out. Echipa sibiană, în ultimul meci jucat pe teren propriu cu Politehnica Iași, a obținut un scor de  2-2, clasându-se astfel pe locul 7 al Clasamentului Ligii I.

Un campionat lung și special, dar la final ne întâlnim și suntem toți, #împreună!! Suntem o #familie! Sibiul are fotbal! Sibiul are #FCH! Ne revedem în curând, oameni buni! Sănătoși să fim!

vezi CLASAMENT AFC Hermannstadt

A.F.C.Hermannstadt a terminat la egalitate, 2-2, confruntarea cu cei de la C.S.M.Politehnica Iași, într-un meci care a contat pentru etapa a XIV-a din Play-Out-ul Ligii 1. Asta după ce sibienii au condus pe tabelă în două rânduri, prin golurile lui Ionuț Stoica, servit de Jo Santos, și Răzvan Dâlbea, dintr-un assist al aceluiași Jo, dar au fost egalați printr-un penalty, transformat de Andrei Cristea în ultimul minut al partidei. Antrenorul principal al FCH, Ruben Albes, a început partida cu următorul prim 11: Cristiano, Petrescu, Luchin, Stoica, Cordea – Dalbea, Rimane – Caiado, Sintean, Jo Santos – Yazalde. Pe parcurs au mai evoluat Dumitriu, Debeljuh, Bușu și Buzan. Statisticile indică faptul că A.F.C.Hermannstadt a avut o posesie a mingii de 56% din meci, timp în care și-a creat 6 ocazii de gol cu două șuturi pe poartă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri