spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Johann Krech, fostul primar al Cisnădiei, EXCLUS de pe lista de candidați FDGR

Știri din Județ

Publicitate

Filiala FDGR Cisnădie a transmis către mass-media un comunicat de presă în care anunță excluderea lui Johann Krech de pe listele de candidați.

Johann Krech este fostul primar al orașului Cisnădie aflat, nu de mult, în vârful listelor cu candidați pentru alegerile locale din septembrie.

Luni, în 10. august, a avut loc o ședință a filialei FDGR din Cisnădie, la care au participat ca invitați președintele FDGR Sibiu – Zeno Pinter, președinta filialei județene – Astrid Fodor, președintele FDG din Transilvania – Martin Bottesch și președintele FDGR – Paul Jürgen Porr, cât și responsabilul cu campania electorală 2020 – Gerold Hermann.

S-au rediscutat candidaturile pentru Consiliul Local al orașului Cisnădie și Consiliul Județean Sibiu. Ca urmare a votului exprimat de organzația FDGR Cisnădie, domnul Johann Krech nu mai face parte de pe listele de candidați ale acestei organizații.

sursa foto: cisnadie.wordpress.com

Publicitate

2 COMENTARII

  1. KRECH JOHANN – Acest batran pervers si afemeiat a fost fortat sa plece de pe scaunul de viceprimar, dar a avut posibilitatea „de onoare” sa se prezinte ca un demn demisionar din functie.
    Poate verificati cum a pus laba si pe pamantul pe care acum construieste o casa pentru fiului actualei concubine A Banceu angajata de altfel la primaria Cisnadie, din banii primiti pe casa-pensiunea lui de vacanta din Sf. Gheorghe din Delta, de pe strada 3 achizitionata si aia din banii de bugetar. +barcile si masina proprie folosite doar acolo pentru luxul sau propriu.
    Poate ii amintiti si de PUF-urile pe care des le frecventa in calatoriile lui prin Germania platite de bugetarii micului nostru orasel.
    Un neica nimeni ajuns 1 trepte mai sus prostind lumea! Un degenerat care crede ca face la nesfarsit ce vrea cu noi.
    Un vehement „antipesedist si antialdeist”, acum s-a travestit in aldeist convins pentru un potential ciolan de castigat.

    Sa iti fie rusine domnule Krech Johann!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?