spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Johann Krech va candida la Primăria Cisnădie din partea ALDE (CP)

Știri din Județ

Fostul primar şi viceprimar al oraşului Cisnădie şi actual consilier local va continua munca în interesul cetăţenilor din partea ALDE. „Orice proiect trebuie să aibă la bază trei principii: necesitate, utilitate şi oportunitate. Una fără alta nu funcţionează!” a declarat Johann Krech.

Suntem încrezători că echipa ALDE condusă de Krech va fi votată de cisnădieni pentru a-i reprezenta în Consiliul Local Cisnădie şi îl vor credita pe domnul Krech să revină în funcţia de primar. Experienţa lungă în administraţie a domnului Krech este o garanţie a proiectelor pe care ALDE Cisnădie le va prezenta oamenilor şi va lupta pentru a fi implementate. Proiectele deja realizate de administraţia acestuia în Cisnădie au fost apreciate de localnici.

„Acum Cisnădia se confruntă cu probleme grave de infrastructură în Cartierul Arhitecţilor şi acest lucru poate fi rezolvat de primar şi consiliul local” a declarat Johann Krech. De asemenea, el aminteşte locuitorilor din Cisnădioara că la plecarea sa din Primărie erau deja identificate soluţiile şi finanţarea pentru introducerea apei în localitate, totuşi lucrări încă nerealizate.

Cisnădia vatră are nevoie de mai multe investiţii şi pentru ca acestea să vină, Primăria are datoria să creeze facilităţi fiscale şi de infrastructură. Astfel se vor crea locuri de muncă şi o dezvoltare durabilă a zonei.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…