Cei mai talentați fotbaliști sibieni, recrutați la noua echipă F.C.Hermannstadt 2

A.F.C.Hermannstadt a anunțat cu puțin timp în urmă faptul că au fost realizate toate demersurile pentru crearea unei noi echipe de fotbal, compusă în proporție de 90% din talente sibiene.

Noua echipă va fi înscrisă curând în Liga a III-a. Dorin Zotinca este antrenorul desemnat pentru găsirea și pregătirea copiilor juniori care au talent pentru fotbal.

Pentru că Sibiul are fotbal și ne place! FCH 2 revine!

Proiectul nostru crește de la an la an prin profesionalism și prin fapte constructive. Ca dovadă, am decis să reînființăm în acest sezon echipa a doua a A.F.C.Hermannstadt, pe care am înscris-o în Liga a III-a. Măsura vine din dorința de a promova tot ce poate oferi mai bun Sibiul pe plan fotbalistic. De aceea, FCH 2 va fi formată în proporție de 90% din cei mai talentați tineri fotbaliști sibieni. În acest sens A.F.C.Hermannstadt a parafat un parteneriat cu A.S.F.C.Interstar Sibiu și Viitorul Șelimbăr.

Antrenorul principal al FCH 2 va fi dl Dorin Zotinca, un tehnician cu licența PRO și o figură emblematică în istoria fotbalului sibian. Acesta va fi susținut pe banca tehnică de dl Jan Gavrila, antrenorul care a fost și a rămas alături de noi de la început.

Reînființarea echipei a doua și înscrierea ei în Liga a III-a este primul pas spre Academia A.F.C.Hermannstadt pentru copii și juniori, un proiect pe care îl vom lansa anul viitor.

Acțiunea este realizată în parteneriat cu Primăria Sibiu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *