31.3 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Cei mai talentați fotbaliști sibieni, recrutați la noua echipă F.C.Hermannstadt 2

Știri din Județ

A.F.C.Hermannstadt a anunțat cu puțin timp în urmă faptul că au fost realizate toate demersurile pentru crearea unei noi echipe de fotbal, compusă în proporție de 90% din talente sibiene.

Noua echipă va fi înscrisă curând în Liga a III-a. Dorin Zotinca este antrenorul desemnat pentru găsirea și pregătirea copiilor juniori care au talent pentru fotbal.

Pentru că Sibiul are fotbal și ne place! FCH 2 revine!

Proiectul nostru crește de la an la an prin profesionalism și prin fapte constructive. Ca dovadă, am decis să reînființăm în acest sezon echipa a doua a A.F.C.Hermannstadt, pe care am înscris-o în Liga a III-a. Măsura vine din dorința de a promova tot ce poate oferi mai bun Sibiul pe plan fotbalistic. De aceea, FCH 2 va fi formată în proporție de 90% din cei mai talentați tineri fotbaliști sibieni. În acest sens A.F.C.Hermannstadt a parafat un parteneriat cu A.S.F.C.Interstar Sibiu și Viitorul Șelimbăr.

Antrenorul principal al FCH 2 va fi dl Dorin Zotinca, un tehnician cu licența PRO și o figură emblematică în istoria fotbalului sibian. Acesta va fi susținut pe banca tehnică de dl Jan Gavrila, antrenorul care a fost și a rămas alături de noi de la început.

Reînființarea echipei a doua și înscrierea ei în Liga a III-a este primul pas spre Academia A.F.C.Hermannstadt pentru copii și juniori, un proiect pe care îl vom lansa anul viitor.

Acțiunea este realizată în parteneriat cu Primăria Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va disputa un nou amical în Turcia