spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Apel de implicare pentru ecologizarea zonei Defileul Oltului

Știri din Județ

Publicitate

Asociatia Act for Tomorrow caută voluntari din județele Vâlcea, Sibiu și Argeș, dornici să se implice într-o amplă acțiune de ecologizare a zonei Defileului Oltului, sâmbătă de 29 august 2020.


Atât malurile, cât și apele râului Olt, din zona Defileului Oltului, în apropierea locației Mănăstirii Turnu, foarte vizitată de turiști, sunt foarte poluate, având acumulări semnificative de deșeuri, în special PET-uri.

APA Olt
poza
poza
poza
poza
poza


Prin acest demers organizatorii evenimentului își propun să redea frumusețea zonei Defileul Oltului, astfel ca peștii care înoată în apele Oltului (Somn, Crap, Știucă, Șalău etc.) să nu fie afectați de poluarea cu deșeuri a râului.
Acțiunea de voluntariat este derulată în cadrul programului “Acționăm pentru Ape- APA”, inițiat de asociația Act for Tomorrow cu sprijinul Kaufland Romania, unul dintre cele mai ample programe de protejare a apelor din Români. Evenimentul este deschis către orice iubitor de natură dornic să contribuie la curățarea apelor.


Evenimentul are loc sâmbătă, 29 august, în intervalul orar 10:00-15:00. Voluntarii care doresc să se implice în acţiunea de ecologizare din acest sfârșit de săptămână sunt încurajați să se înscrie, iar organizatorii le vor pune la dispoziţie gratuit saci, mănuşi, apă, mâncare, iar costurile de transport vor fi decontate.
Pentru înscrierea la acțiune este necesară completarea acestui formular: https://forms.gle/hikrGTtNQH9XswFr7

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/376000513301979/


Contact: Andreea Petruț, Coordonator Comunicare Act for Tomorrow, andreea.petrut@actfortomorrow.ro, 0745022448

Andrei Coșuleanu, Președinte Act for Tomorrow, andrei@actfortomorrow.ro, 0752247585

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului