Horațiu Marin, candidatul ALDE la Primăria Sibiu: “Sibienii merită să trăiască în condiţii decente!” (PE)

Horațiu Marin, candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Sibiu a transmis următoarele:

Întâlnirea de astăzi cu locuitorii din cartierul Terezian ne-a confirmat încă o dată că sibienii sunt oameni care-şi doresc să trăiască în condiţii decente şi sunt dispuşi să se implice şi să vină cu soluţii.


Alături de colegii din ALDE am fost înconjuraţi de zeci de oameni care şi-au pus speranţele în noi ca să-i ajutăm să aibă străzi asfaltate, locuri de joacă pentru copii, şcoli şi grădiniţe renovate.


Tot astăzi ne-am reîntors în Hipodrom, unde oamenii din zona Mihai Viteazu au solicitat o nouă întâlnire, pentru că au văzut în noi corectitudine, ambiţie şi soluţii pe termen lung.
Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă promitem că doar ÎMPREUNĂ putem schimba mentalităţi.


Tot ce trebuie să faceţi este să ieşiţi la vot şi să votaţi echipa ALDE în frunte cu Marin Horaţiu, viitor primar al Sibiului şi Balcu Laurenţiu Cosmin pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu.


Votaţi oamenii care vin cu soluţii, nu doar cu promisiuni!

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit și emis de Partidul ALDE Sibiu prin mandatar financiar cod AEP 21200063 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *