FOTO: Au fost activate patrulele școlare din județul Sibiu

Datorită începerii noului an școlar, siguranța rutieră a elevilor reprezintă o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu.

Astfel, polițiștii rutieri au desfășurat activități educativ-preventive în zonele unităților de învățământ din județul Sibiu.

“Micii polițiști rutieri” au avut misiunea de a semnaliza participanților la trafic prezența elevilor care se aflau în traversarea regulamentară a drumului, sporind astfel siguranța tuturor.

“Emoții, muuuuulte emoții… ca la fiecare început de an școlar! Și tot ca la fiecare început de an școlar, au fost activate și patrulele școlare.

Siguranța rutieră a elevilor reprezintă una din prioritățile permanente ale Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, astfel că, la prima oră a dimineții, polițiștii rutieri și cei de la prevenire au desfășurat activități educativ-preventive în zona unităților de învățământ, al căror principal scop l-a reprezentat creșterea siguranței în trafic a elevilor. 

Și cum puterea exemplului este cel mai bun instrument de educare, patrulele școlare și-au reluat atribuțiile. Micii polițiști, sub atenta îndrumare a polițiștilor rutieri, și-au intrat foarte repede în rol și le-au adresat celor prezenți în trafic îndrumări, arătându-le modul corect și sigur de traversare a părții carosabile. 

Patrulele școlare au fost la înălțime și, cu certitudine, au contribuit semnificativ la buna desfășurare a traficului rutier în zona unităților de învățământ. Iar polițiștii rutieri le-au fost alături la fiecare pas. 

I-ați întâlnit si voi în trafic?”

Credit foto Focus Photos Agency” se arată într-o postare IPJ SIBIU

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *