spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Au fost activate patrulele școlare din județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Datorită începerii noului an școlar, siguranța rutieră a elevilor reprezintă o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu.

Astfel, polițiștii rutieri au desfășurat activități educativ-preventive în zonele unităților de învățământ din județul Sibiu.

“Micii polițiști rutieri” au avut misiunea de a semnaliza participanților la trafic prezența elevilor care se aflau în traversarea regulamentară a drumului, sporind astfel siguranța tuturor.

o
o
o
o
o
o
o
o
o
o

„Emoții, muuuuulte emoții… ca la fiecare început de an școlar! Și tot ca la fiecare început de an școlar, au fost activate și patrulele școlare.

Siguranța rutieră a elevilor reprezintă una din prioritățile permanente ale Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, astfel că, la prima oră a dimineții, polițiștii rutieri și cei de la prevenire au desfășurat activități educativ-preventive în zona unităților de învățământ, al căror principal scop l-a reprezentat creșterea siguranței în trafic a elevilor. 

Și cum puterea exemplului este cel mai bun instrument de educare, patrulele școlare și-au reluat atribuțiile. Micii polițiști, sub atenta îndrumare a polițiștilor rutieri, și-au intrat foarte repede în rol și le-au adresat celor prezenți în trafic îndrumări, arătându-le modul corect și sigur de traversare a părții carosabile. 

Patrulele școlare au fost la înălțime și, cu certitudine, au contribuit semnificativ la buna desfășurare a traficului rutier în zona unităților de învățământ. Iar polițiștii rutieri le-au fost alături la fiecare pas. 

I-ați întâlnit si voi în trafic?”

Credit foto Focus Photos Agency” se arată într-o postare IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri