0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un șofer „mort de beat” s-a răsturnat cu mașina la Cristian și a fugit

Știri din Județ

La data de 17 septembrie, în jurul orei 1915, Secția 1 Poliție Rurală Șelimbăr a fost sesizată cu privire la producerea pe DJ 106 E, la intrarea în localitatea Cristian, a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.


Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au identificat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, iar în interior, pe scaunul din dreapta față, o persoană de sex masculin, singură în autoturism.
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul identificat în autoturism, în vârstă de 49 de ani, domiciliat în Orlat, ar fi condus autoturismul, proprietate personală. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului de respirație fiind de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice (art. 336 alin. 1 din Codul penal).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș