spot_img
10.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Marin Horaţiu, viitor primar al Sibiului: Sibienii vor pieţe volante în fiecare cartier! (PE)

Știri din Județ

Horațiu Marin, candidatul ALDE Sibiu la funcția de primar al municipiului Sibiu, a transmis către mass media următorul comunicat de presă:

 Piaţa Volantă Transilvania, deschisă producătorilor locali sâmbăta, este un prim proiect implementat de fosta conducere a Consiliului Judeţean Sibiu.
 Din păcate, acest proiect care încurajează producătorii din judeţul Sibiu şi produsele bio nu a mai fost replicat. Nici măcar să fie alocate două zile pe săptămână. Am vorbit cu producătorii prezenţi acolo şi cu cetăţenii care cumpărau de la ei.


Este un proiect de succes şi oamenii ne-au cerut să îl replicăm şi în alte cartiere, odată ajunşi la conducerea Primăriei Sibiu.
Personal, cumpăr de ani buni produse de la producători locali sibieni. Cred că trebuie să încurajăm aceşti producători, nu doar ca simpli cumpărători, ci şi cu măsuri concrete ale instituţiilor pentru a le oferi spaţii de desfacere. Din păcate, producătorii se plâng că marile pieţe agroalimentare ale Sibiului nu le sunt accesibile, adică exact locul unde ar trebui să găsim DOAR producătorii locali şi nu comercianţi cu produse aduse din depozite şi supermarket-uri
, a transmis candidatul Horațiu Marin.

NOTA REDACȚIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit și emis de partidul ALDE Sibiu prin mandatar financiar cod AEP 21200063 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda