18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

O mamă își caută fiica dispărută de acasă

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută o minoră  în vârstă de 15 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestei minore sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 23 septembrie, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în noaptea de 22 / 23 septembrie a.c., fiica sa, SAIOC LĂCRĂMIOARA – MARIA,  în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 1,68 m, greutate 52 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, lung.

La data dispariției purta o bluză de culoare neagră, vestă multicoloră cu motive florale, pantaloni sport de culoare roșie și pantofi sport tip gheată, de culoare neagră.

             
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră  sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc