spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Primarul Gheorghe Huja: „Vreau să știți că nu există niciun motiv să vă temeți să mergeți la vot”

Știri din Județ

Gheorghe Huja, candidatul Partidului PNL Sibiu pentru cel de-al doilea mandat în funcția de primar al orașului Cisnădie, transmite următoarele:

Dragi cisnădieni,

Am ajuns la finalul unei campanii în care, din păcate, am văzut zvâcnind ura, promisiunile fără acoperire și încercările de a-i ridica pe unii locuitori ai Cisnădiei împotriva altora. Proiectul meu nu este despre dezbinare, despre ridicarea celor din Cartierul Arhitecților împotriva celor din vatra Cisnădiei și Cisnădioara sau invers, ci vreau ca alături de echipa mea de consilieri locali PNL să dezvoltăm întregul oraș, să îmbunătățim infrastructura și, în general, condițiile de trai, atât în vatra Cisnădiei, cât și în Cisnădioara și Cartierul Arhitecților.

Niciodată ura nu a dus la progres pentru că dezvoltarea adevărată se face doar prin unitate. Am alături de mine, pe lista de consilieri locali ai PNL, oameni cărora le pasă de Cisnădie, oameni al căror numitor comun e reprezentat de bunele intenții față de acest oraș. V-am propus, pentru viitor, doar investiții pe care știu că le putem realiza și nu m-am hazardat în promisiuni fără acoperire, așa cum au făcut cei care, pentru a obține un vot, au preferat să îi mintă pe oameni, să le promită lucruri ce nu pot fi realizate, deloc sau într-un timp scurt. Întotdeauna am preferat să fiu onest cu mine și cu cei din comunitate, să nu promit mai mult decât știu că pot face, să nu profit de situații delicate sau de nemulțumirea oamenilor. Le mulțumesc celor care au înțeles să ducă o campanie civilizată, să își prezinte corect proiectele; le mulțumesc inclusiv adversarilor care m-au combătut, dar au făcut-o civilizat. Viața m-a învățat că opoziția poate fi constructivă, iar dacă dezbaterea se poartă în limitele respectului, cu toții putem avea ceva de învățat.

Vreau să știți că nu există niciun motiv să vă temeți să mergeți la vot. Am luat toate măsurile pentru ca procesul electoral să se desfășoare în condiții de maximă siguranță pentru cetățeni. Vă îndemn să alegeți rațional, pentru continuarea dezvoltării Cisnădiei, să alegeți echipa PNL, alături de care am demonstrat că Cisnădia poate ajunge unul dintre cele mai frumoase și bine gospodărite orașe din țară. Vă doresc multă sănătate și vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o.

Gheorghe Huja,
Primarul orașului Cisnădie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri