Medieșenii, invitați să vină în sprijinul celor mici, în cadrul campaniei “Împreună pentru nou – născuții din Mediaș”

Campania umanitară “Împreună pentru nou – născuții din Mediaș” organizează în perioada 5 – 9 octombrie 2020 o strânge de fonduri pentru copiii defavorizați internați la pediatrie.

Publicitate

Medieșenii care doresc să vină în sprijinul celor mici și care au posibilitatea să doneze scutece sau produse de îngrijire, sunt invitați în fața porții de intrare a spitalului Mediaș de pe strada Colșca, nr. 2


– Luni -5 octombrie 2020 ora 17:00
– Miercuri -7 octombrie 2020 ora 10:00
– Vineri -9 octombrie 2020 ora 18:00

Dragilor,

Copiii internați la pediatrie Mediaș au nevoie de noi!

O parte dintre copilașii internați la Secția Pediatrie a Spitalului Municipal Mediaș nu dispun de sprijinul părinților lor și de aceea au nevoie de ajutorul nostru.

În zilele de 5-7-9 octombrie 2020 vă invităm să fiți alături de noi într-o campanie umanitară pentru copiii defavorizați internați în spital.Pentru a dona: scutece (mărimile necesare: 3-4-5-6) și/sau gel de duș pentru copii.

Vă mulțumim pentru implicare și pentru că ne ajutați ca acest apel să ajungă la cât mai mulți medieșeni dornici să dea o mână de ajutor.

Organizatorii evenimentului

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *