ingrijirea rezidentiala si azilele de batrani

Focar de infecție COVID într-un cămin de bătrâni din orașul Sibiu

Alertă în orașul Sibiu după ce Direcția de Sănătate Publică a depistat un focar de coronavirus la un cămin de bătrâni.

Publicitate
itpadi

60 de beneficiari ai centrului au fost confirmați pozitiv cu coronavirus iar autoritățile au demarat o anchetă epidemiologică pentru stabilirea tuturor factorilor ce au dus la aceasta situație.

În cadrul centrului sunt 77 de beneficiari și 27 de angajați, dintre care 6 sunt infectați cu coronavirus.

Conform surselor neoficiale Sibiu Independent este vorba despre Căminul pentru Persoane Vârstnice Sibiu, situat pe strada George Coșbuc.

„Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat astăzi un focar de infecție în cadrul Căminul pentru Persoane Vârstnice Sibiu. Focarul a evoluat cu un număr de 60 de cazuri până în prezent. Toate cele 60 de cazuri sunt din rândul beneficiarilor. De asemenea a fost demarată o anchetă epidemiologică care este în derulare. O echipă medicală s-a deplasat la cămin pentru a efectua evaluarea stării de sănătate a tuturor pacienților. Cu mai multe informații vom reveni de îndată ce acestea vor fi disponibile. DSP Sibiu depune eforturi pentru a gestiona cât mai bine limitarea răspândirii virusului SARS CoV-2.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *