spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Focar de infecție COVID într-un cămin de bătrâni din orașul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Alertă în orașul Sibiu după ce Direcția de Sănătate Publică a depistat un focar de coronavirus la un cămin de bătrâni.

60 de beneficiari ai centrului au fost confirmați pozitiv cu coronavirus iar autoritățile au demarat o anchetă epidemiologică pentru stabilirea tuturor factorilor ce au dus la aceasta situație.

În cadrul centrului sunt 77 de beneficiari și 27 de angajați, dintre care 6 sunt infectați cu coronavirus.

Conform surselor neoficiale Sibiu Independent este vorba despre Căminul pentru Persoane Vârstnice Sibiu, situat pe strada George Coșbuc.

„Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat astăzi un focar de infecție în cadrul Căminul pentru Persoane Vârstnice Sibiu. Focarul a evoluat cu un număr de 60 de cazuri până în prezent. Toate cele 60 de cazuri sunt din rândul beneficiarilor. De asemenea a fost demarată o anchetă epidemiologică care este în derulare. O echipă medicală s-a deplasat la cămin pentru a efectua evaluarea stării de sănătate a tuturor pacienților. Cu mai multe informații vom reveni de îndată ce acestea vor fi disponibile. DSP Sibiu depune eforturi pentru a gestiona cât mai bine limitarea răspândirii virusului SARS CoV-2.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului