spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Un “șofer” a furat o autoutilitară și a făcut accident

Știri din Județ

Publicitate

La data de 14 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au fost solicitați să intervină în localitate, pe strada Țesătorilor, în vederea soluționării unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat că, pe strada Țesătorilor, șoferul unui autoturism a virat stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un localnic în vârstă de 25 de ani, aflat în depășire.

Evenimentul s-a soldat cu avarierea celor două autovehicule.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că cel aflat la volanul autoutilitarei nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, s-a stabilit faptul că, înainte de producerea tamponării, tânărul ar fi sustras autoutilitara din curtea unei societăți comerciale.

La data de 14 octombrie, în jurul orei 12:00, pe raza localității Porumbacu de Jos, polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Vâlcea.

Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul nu deține dreptul de a conduce autovehicule, iar autoturismul este radiat din circulație și numărul de înregistrare provizoriu aplicat este fals.

Astfel, pe numele vâlceanului s-a deschis un dosar de cercetare penală care privește săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având număr de înmatriculare sau înregistrare fals.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…