17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Şeful PSD Sibiu are COVID

Știri din Județ

Şeful PSD Sibiu a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

În mesajul postat de acesta pe pagina sa de Facebook, condamnă faptul că Președintele României, Klaus Johannis, dar și Premierul Ludovic Orban susțin în continuare organizarea alegerilor parlamentare. Mesajul vine în urma depistării la nivelul României a peste 7700 de cazuri noi COVID în ultimele 24 de ore.

Președintele PSD Sibiu se simte bine și a declarat faptul că forma virusului nu este gravă și urmează tratament de specialitate.

Astăzi am fost diagnosticat cu COVID-19.

Nu mă așteptam ca rezultatul testului să fie pozitiv pentru că mi-am luat toate măsurile de protecție: am purtat mască, m-am spălat și dezinfectat constant pe mâini.
Din fericire, nu am o formă gravă a bolii. Țin să le mulțumesc, și aici, medicilor care m-au examinat și mi-au prescris tratamentul adecvat. M-am izolat și respect întocmai indicațiile medicale.
În plan politic, la fel ca milioane de români, și eu am fost surprins de vehemența cu care Orban și Iohannis au susținut, și astăzi, în conferințele lor de presă, necesitatea organizării alegerilor parlamentare în 6 decembrie. În condițiile în care România a înregistrat, astăzi, peste 7.000 de noi infectări. Derularea campaniei electorale și a scrutinului pune în pericol sănătatea și viața a sute de mii de români.
Este, din nou, „nevoie să moară oameni” pentru ca Herr President să aibă nu doar Guvernul lui, ci și Parlamentul lui?” a scris Bogdan Trif pe pagina sa de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu