17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

EXCLUSIV – Posibil FOCAR COVID la Tribunalul Sibiu

Știri din Județ

Surse neoficiale, sub protecția anonimatului, au declarat în exclusivitate pentru ziarul Sibiu Independent faptul că la Tribunalul Sibiu sunt depistați pozitiv cu coronavirus un număr de 13 angajați.

Toți angajații Tribunalului din Sibiu au fost testați COVID însă unele rezultate nu sunt gata, sursele noastre confirmând un număr mare de pozitivi COVID.

Menționăm faptul că din informațiile avute neoficial, în cadrul Judecătoriei Sibiu încă nu au fost efectuate teste COVID. Mai mulți angajați ai Tribunalului Sibiu: judecători, grefieri, etc se tem pentru sănătatea lor, asta după ce săptămâna trecută, dar și cea în curs au avut cazuri în sălile de judecată.

Prefectura județului Sibiu confirmă informațiile avute în exclusivitate

„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul Tribunalului Sibiu, până în acest moment sunt confirmați pozitiv un număr de 13 angajați. Procesul de testare este în derulare.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu

Tribunalul Sibiu aduce lămuriri opiniei publice

„Testarea a început în 30.10.2020 și se desfășoară și în prezent cu sprijinul DSP SIBIU, în limita posibilităților tehnice a laboratoarelor care prelucrează probele. În acest context, au fost descoperite 7 cazuri noi față de celelalte deja cunoscute în urma testării din privat. În aceste cazuri noi se regăsesc atât magistrați cât și grefieri, dar și personal conex și dat fiind specificul activității și spațiile diferite în care aceștia își desfășoară activitatea, DSP SIBIU nu a declarat până la acest moment existența vreunui focar de COVID-19 la nivelul instituției, ancheta epidemiologică fiind încă în desfășurare. ” a declarat pentru ziarul Sibiu Independent, Cornelia Elena Prundaru, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri