Tânăr de 18 ani în stare gravă după ce a intrat cu motocicleta într-un stâlp din Glâmboaca

Publicitate

Un tânăr de 18 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a intrat cu motocicleta într-un stâlp din localitatea Glamboaca.

Acesta nu deține permis de conducere, iar motocicleta este neînmatriculată / neînregistrată. Politiștii rutieri fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

“ISU Sibiu intervine în localitatea Glămboaca cu o ambulanță SMURD de prim-ajutor și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, pentru acordarea primului ajutor calificat unui tânăr, în vârstă de 18 ani, care a căzut de pe motocicletă.

Băiatul a fost găsit în stare de inconștientă de către paramedici, primește asistență medicală și este transportat la spital de către ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă. ” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *