spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Dan Barna: „Situația de la Sibiu rămâne dramatică” (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Dan Barna, președintele USR și deputat de Sibiu a transmis următoarele:

Am primit, în urmă cu puțin timp, asigurări din partea autorităților centrale și locale că, în această noapte, la Spitalul Județean din Sibiu va ajunge și se va monta o unitate nouă pentru generat oxigen. Astfel una dintre problemele majore din aceste zile ar trebui să se amelioreze semnificativ.

Rămân încă deschise subiectele spinoase ale testării cadrelor medicale și al managementului capacității de testare (evitarea aglomerărilor), precum și al capacității spitalelor din oraș de a face față numărului în creștere de bolnavi cu simptome medii sau severe care au nevoie de internare.

Personal, dincolo de ce fac sau ar trebui să facă autoritățile, vă rog pe fiecare dintre dumneavoastră, să vă păziți și să respectați riguros măsurile de igienă și siguranță: purtați mască, pe gură și pe nas nu doar pe barbă, spălați-vă pe mâini cât mai des, dezinfectați lucrurile cu care trebuie să intrați în contact, păstrați distanța fată de oamenii cu care vă întâlniți, evitați aglomerația și deplasările nenecesare dacă nu „arde” cu adevărat. Toate acestea pot face diferența între disconfortul mărunt al unui stat în casă prelungit și cel mult mai dramatic al unui stat cu frisoane pe holul unui spital, ore întregi, în așteptarea eliberării unui pat.

Vom trece împreună și peste asta dar contează tare mult pentru fiecare, cum o vom face.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri