17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Percheziții de amploare la contrabandiștii de țigări din județul Sibiu

Știri din Județ

În dimineața zilei de 16 noiembrie polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, au efectuat 8 percheziții domiciliare în județul Sibiu și în județul Arad, într-o cauză penală care are ca obiect infracțiunea de contrabandă cu țigări.

Au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere.

În urma celor 8 percheziții domiciliare efectuate (7 în județul Sibiu și 1 în județul Arad), au fost ridicate în vederea confiscării 43.760 de țigarete, 108.261 de lei și 3.250 de euro. De asemenea, un autoturism a fost indisponibilizat.

fb img
fb img
fb img


Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul acestui an, persoane din județul Sibiu ar fi achiziționat ilegal țigarete din diferite județe de graniță din România, comercializându-le apoi într-un cerc restrâns de cunoscuți.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii sibieni au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Tălmaciu, și o femeie în vârstă de 40 de ani, din Cisnădie.

La data de 17 noiembrie, cei doi urmează a fi prezentați instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Polițiștii sibieni au beneficiat de sprijinul polițiștilor de investigare a criminalității economice din cadrul I.P.J. Arad și de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri