VIDEO: Scandal la Consiliul Judeţean marca Bogdan Trif: “Demisia!”

Consilierii Judeţeni, reuniţi astăzi, au aprobat, în unanimitate, propunerea preşedintei Danielei Cîmpean de a aloca 2,485 milioane lei pentru investiţii urgente, necesare în Spitalul Judeţean Sibiu, în contextul pandemiei. Banii provin din excedentul bugetar din anii trecuţi.

Adrian Echert, liderul consilierilor USR-Plus a cerut ca directorul interimar să fie numit din rândul armatei. Daniela Cîmpean a sugerat consilierului să facă o solicitare în acest sens Ministerului Apărării. “Interimatul va trebui asigurat începând de mâine, pentru că doamna Coldea şi-a dat demisia astăzi cu efect de mâine” a precizat Cîmpean.

Trif cere demisia preşedintei Daniela Cîmpean

Bogdan Trif, liderul consilierilor PSD, a cerut demisia preşedintei Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean pentru că a girat numirea doamnei Liliana Coldea la conducerea Spitalului Judeţean. “Noi am contestat de atunci concursul” a spus Trif. El a precizat că doamna Cîmpean poartă şi ea vina în gestionarea proastă a crizei medicale la Sibiu, fiind şi vicepreşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. “Au murit oameni! Vă cerem public demisia, doamna preşedinte!” a spus Bogdan Trif. El a mai spus că şi prefectul Mircea Creţu trebuia demis, dar nu a fost pentru că are “carnet vechi de partid” şi “este o slugă perfectă”. “Eu nu girez discuţii politice în Consiliul Judeţean” a spus Cîmpean. Trif a întrerupt frecvent răspunsul preşedintei Cîmpean. Aceasta l-a apostrofat că nu este un “gentleman” şi nu are cei şapte ani de acasă, pentru că nu îi permite să răspundă neîntreruptă. Apoi transmisia şedinţei online a fost închisă, deşi discuţiile continuau.

VIDEO: Înregistrarea finalului şedinţei, puteţi vedea intervenţia consilierului judeţean Bogdan Trif şi schimbul de replici cu preşedinta Daniela Cîmpean.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *