spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Scandal la Consiliul Judeţean marca Bogdan Trif: „Demisia!”

Știri din Județ

Publicitate

Consilierii Judeţeni, reuniţi astăzi, au aprobat, în unanimitate, propunerea preşedintei Danielei Cîmpean de a aloca 2,485 milioane lei pentru investiţii urgente, necesare în Spitalul Judeţean Sibiu, în contextul pandemiei. Banii provin din excedentul bugetar din anii trecuţi.

Adrian Echert, liderul consilierilor USR-Plus a cerut ca directorul interimar să fie numit din rândul armatei. Daniela Cîmpean a sugerat consilierului să facă o solicitare în acest sens Ministerului Apărării. „Interimatul va trebui asigurat începând de mâine, pentru că doamna Coldea şi-a dat demisia astăzi cu efect de mâine” a precizat Cîmpean.

Trif cere demisia preşedintei Daniela Cîmpean

Bogdan Trif, liderul consilierilor PSD, a cerut demisia preşedintei Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean pentru că a girat numirea doamnei Liliana Coldea la conducerea Spitalului Judeţean. „Noi am contestat de atunci concursul” a spus Trif. El a precizat că doamna Cîmpean poartă şi ea vina în gestionarea proastă a crizei medicale la Sibiu, fiind şi vicepreşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. „Au murit oameni! Vă cerem public demisia, doamna preşedinte!” a spus Bogdan Trif. El a mai spus că şi prefectul Mircea Creţu trebuia demis, dar nu a fost pentru că are „carnet vechi de partid” şi „este o slugă perfectă”. „Eu nu girez discuţii politice în Consiliul Judeţean” a spus Cîmpean. Trif a întrerupt frecvent răspunsul preşedintei Cîmpean. Aceasta l-a apostrofat că nu este un „gentleman” şi nu are cei şapte ani de acasă, pentru că nu îi permite să răspundă neîntreruptă. Apoi transmisia şedinţei online a fost închisă, deşi discuţiile continuau.

VIDEO: Înregistrarea finalului şedinţei, puteţi vedea intervenţia consilierului judeţean Bogdan Trif şi schimbul de replici cu preşedinta Daniela Cîmpean.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor