spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Noapte albă pentru pompierii ISU SIBIU

Știri din Județ

Publicitate

În cursul nopții pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 2 incendii după cum urmează :

În jurul orei 1:00, pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și 1 echipaj SMURD pe Valea Avrigului pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o cabană din lemn.
Incendiul a fost lichidat în aproximativ 2 ore, fără victime.
La fața locului au intervenit în sprijin și membrii SVSU Avrig. A ars cabana în totalitate pe o suprafață de aproximativ 60 mp și o anexă de aprox 5 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.



În jurul orei 4:00, pompierii Secției Mediaș au intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Copșa Mică pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.
La fața locului s-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și cu 1 echipaj SMURD.
Pompierii militari sprijiniți de membrii SVSU Copșa Mică au lichidat incendiul în aproximativ 1 oră. Din casă a fost extrasă în siguranță o butelie. Nu au fost semnalate victime.
Proprietarul, cu atac de panică a primit îngrijiri medicale fără a fi transportat la spital.
A ars o încăpere a casei (cameră) iar celelalte încăperi au fost degradate de fumul propagat de incendiu. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…