VIDEO-FOTO: Noapte albă pentru pompierii ISU SIBIU

În cursul nopții pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 2 incendii după cum urmează :

În jurul orei 1:00, pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și 1 echipaj SMURD pe Valea Avrigului pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o cabană din lemn.
Incendiul a fost lichidat în aproximativ 2 ore, fără victime.
La fața locului au intervenit în sprijin și membrii SVSU Avrig. A ars cabana în totalitate pe o suprafață de aproximativ 60 mp și o anexă de aprox 5 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.În jurul orei 4:00, pompierii Secției Mediaș au intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Copșa Mică pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.
La fața locului s-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și cu 1 echipaj SMURD.
Pompierii militari sprijiniți de membrii SVSU Copșa Mică au lichidat incendiul în aproximativ 1 oră. Din casă a fost extrasă în siguranță o butelie. Nu au fost semnalate victime.
Proprietarul, cu atac de panică a primit îngrijiri medicale fără a fi transportat la spital.
A ars o încăpere a casei (cameră) iar celelalte încăperi au fost degradate de fumul propagat de incendiu. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *