spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Crucea Roşie Sibiu vine în ajutorul bolnavilor de COVID 19, care au nevoie de terapie cu oxigen acasă

Știri din Județ

Publicitate

Filiala Sibiu a Crucii Roşii va ajuta, pentru prima dată, pacienţii sibieni, diagnosticați cu COVID-19 care sunt acasă cu concentratoare de oxigen, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul Răzvan Biriş.

Astăzi (miercuri n.r.) semnez cu sponsorul şi cumpăr primele trei aparate. (…), concentratoare de oxigen. Le cumpărăm din banii donaţi de partenerii noştri„, a anunţat Răzvan Biriş.

Potrivit sursei citate, după achiziţionarea celor trei concentratoare de oxigen, Crucea Roşie va perfecta cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) modul în care un asemenea aparat poate fi folosit de un pacient COVID-19 acasă, în judeţul Sibiu. Aceste dispozitive medicale nu sunt tuburi de oxigen, neexistând pericol de incendiu, a mai menţionat Răzvan Biriş.

Crucea Roşie doreşte să vină în ajutorul bolnavilor cu COVID-19, care au nevoie de terapie cu oxigen acasă, dar care nu îşi permit să îşi cumpere sau să îşi închirieze un asemenea concentrator, nefiind pentru prima dată când filiala Crucii Roşii din Sibiu ajută cu dispozitive medicale bolnavii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda