17.2 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Echipa PSD Sibiu pentru Parlamentul României (PE)

Știri din Județ


Partidul PSD Sibiu a transmis următoarele:


Social-democrații vin în fața sibienilor cu candidați noi pentru Parlamentul României. Sunt oameni tineri, dinamici, profesioniști, cu cariere frumoase, care pot reprezenta cu cinste cetățenii județului în Legislativul național.Pentru Camera Deputaților, lista este deschisă de Bogdan Trif, 43 de ani, fost Ministrul Turismului, comisar general al Gărzii Naționale de Mediu și director executiv al Agenției Regionale pentru Protecția Mediului Sibiu. Și-a început cariera profesională într-o firmă privată, cu capital străin, în care a fost promovat în funcția de director general. Este licențiat în Agronomie și Drept, are două diplome de master în Managementul relațiilor de muncă și în Expertiza sistemelor ecologice. Este absolvent al cursului de Înalți Funcționari Public. A performat în atragerea fondurilor europene în toate instituțiile pe care le-a condus. În prezent, este consilierul Președintelui Camerei Deputaților și președinte al Organizației Județene PSD Sibiu.Mihai Macaveiu, 39 de ani, este inginer constructor, consilier local și președinte al Organizației Municipale PSD Mediaș.

Emilian Novac, 55 de ani, este directorul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig și profesor de istorie. A fost Inspector Școlar General și are diplomă de master în management educațional.

Tania Bucșă, 33 de ani, este specialist marketing în cadrul Aeroportului Internațional Sibiu. A absolvit, cu diplomă de licență, Facultatea de Jurnalistică – specializarea Comunicare și Relații Publice și are diplomă de master în Managementul Integrării Europene și al Administrației Publice.

Sebastian Forir, 41 de ani, este inginer constructor, absolvent al Facultății de Hidrotehnică din cadrul Universității Politehnice Timișoara. Are o experiență de 17 ani în proiectare infrastructură și urmărirea calității lucrărilor.

Maria-Izabela Brezaie, 34 de ani, este absolventă a Universității din Pitești – Facultatea de Științe Economice. A fost consilier județean și este președinta Organizației de Femei Social Democrate a Municipiului Sibiu.

Pentru Senat, lista este deschisă de Dr. Cotizo Draia, 52 de ani. Este medic-primar Medicină de Urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Specializat în “salvarea de vieți”, Dr. Draia Cotizo a fost Medic Coordonator SMURD Sibiu în perioada 2003 – 2010. Experiența sa cuprinde și un stagiu la Departamentul Accident & Emergency al unuia dintre cele mai importante spitale din Marea Britanie. Este absolvent al Facultății de Medicină Generală Timișoara.

Daniel Cermonea, 42 de ani, este inginer, absolvent al Facultății de Inginerie a Universității „Lucian Blaga” Sibiu. Este director general al unei firme private și consilier județean din partea PSD Sibiu. Activitatea pe care a desfășurat-o în ultimii ani în administrația publică locală a implicat responsabilitatea funcțiilor de viceprimar și consilier local al orașului Avrig.

Anca-Maria Suciu, 39 de ani, este economist, absolventă a Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, și directorul de marketing al unei firme private din Mediaș.

În 6 decembrie, votați poziția 3 pe buletinul de vot, votați PSD Sibiu pentru Parlamentul României! Alegeți o echipă nouă, tânără, o echipă de oameni competenți și cu dragoste de oameni!

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit și emis de Partidul PSD Sibiu prin mandatar financiar cod AEP 11200020 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri