spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Christine Thellmann, deputatul medieşenilor

Știri din Județ

Publicitate

În urma rezultatelor de ieri de la alegerile parlamentare, candidata PNL de pe locul 2, Christine Thellmann a obţinut cu siguranţă un mandat de deputat. Medieşanca s-a remarcat în ultimii ani ca viceprimar al Mediaşului.

„Le mulțumesc celor care au decis să participe la vot, și în mod special medieșenilor care au votat listele echipei Partidul Naţional Liberal. Susținerea și încrederea medieșenilor mă onorează dar mă și responsabilizează.Mulțumesc dlui. primar Roman Gheorghe și colegilor din cadrul partidului, pentru susținere și implicare. Împreună am reușit să construim acest rezultat cu multă muncă și seriozitate” a scris Thellmann astăzi pe Facebook.

Primarul Mediaşului, Gheorghe Roman a mulţumit şi el medieşenilor: „Dragi medieșeni, vă mulțumesc tuturor celor care ați participat la alegerile parlamentare de duminică 6 decembrie și ați votat listele PNL pentru Camera Deputaților și pentru Senat. Am convingerea că se va forma un guvern cu un premier liberal care va susține în continuare proiectele Mediașului”

Sursa foto: Nova TV

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor