spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Un șofer băut a provocat un accident lângă Avrig

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer băut a nu a acordat prioritate unei alte mașini ce circula regulamentar pe DN1, la intersecția spre Avrig.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii rutieri sosiți la fața locului l-au testat cu etilotestul pe șoferul vinovat, rezultatul fiind 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Traficul rutier nu este afectat.

„La  data de 10.12.2020, în jurul orelor 11:30, un bărbat de 45 de ani din Cârtișoara, in timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazul din orașul Avrig, la intersecție cu DN1 a virat stânga înspre Sibiu și a pătruns pe DN1 fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula pe DN1, din direcția Sibiu spre Brașov, intrând in coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitara care se afla în staționare, pe strada Mihai Viteazu, conducătorul acesteia respectând semnificația indicatorului ”Cedează trecerea”, intenționând să vireze la dreapta, pe DN1, înspre Brașov.

In urma cercetărilor, polițiștii rutieri au constatat ca șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea sa alcoolscopică indicând valorea de 0,75 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continua sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului