17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

A fost lansată platforma #ROVACCINARE

Știri din Județ

Prefectura județului Sibiu informează populația despre faptul că a fost lansată platforma #ROVACCINARE, platforma națională de informare privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2: https://vaccinare-covid.gov.ro/ .


Platforma conține informații oficiale despre vaccinurile anti-COVID-19, inclusiv despre procesul de vaccinare în România. Este prezentat modul în care se autorizează un vaccin în Europa, cum s-a ajuns la accelerarea dezvoltării unui vaccin împotriva SARS CoV-2, care sunt vaccinurile candidate, dar și grupurile prioritare pentru vaccinare, precum și de ce ar trebui să ne vaccinăm împotriva SARS-CoV-2.


Platforma pune la dispoziția publicului larg informații oficiale despre vaccinurile candidate anti-COVID-19 și despre procesul de vaccinare în România, grupurile prioritare pentru vaccinare și motivele pentru care ar trebui să ne vaccinăm împotriva SARS-CoV-2.

Pentru informații, sau întrebări cu privire la subiectul vaccinării, întrebările se trimit pe adresa contact@vaccinare-covid.gov.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu