spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Cum își sărbătorește medicul coordonator al secției ATI, ziua de naștere?

Știri din Județ

Publicitate

Ioana Roxana Codru, unul dintre cei mai tineri medici care îngrijesc pacienţi COVID-19 în judeţul Sibiu, împlinește astăzi, frumoasa vârstă de 38 de ani.

14 Decembrie 2020, ziua de naștere a Ioanei Codru – medicul coordonator pentru bolnavii cu COVID-19 din cea mai mare secţie ATI din judeţul Sibiu, nu mai seamănă deloc cu celelalte zile de naștere sărbătorite în anii trecuți.

„Anul acesta, ziua mea de naștere este doar încă o zi din acest 2020. Dacă până acum încercam să organizez o întâlnire cu familia și câțiva prieteni apropiați, anul acesta va fi o petrecere în trei, cu soțul și băiatul meu. Nu va fi nimic special, dar va fi o zi în care vom fi toți trei împreună și în care, atat eu cât și soțul meu vom încerca să ne detașăm, pe cât posibil de viața profesională”, a scris Ioana Codru pentru Sibiu Independent.

Într-un interviu realizat de Agerpres, preluat de Sibiu Independent, medicul coordonator ne mărturisea că anul 2020 a fost neașteptat de dificil. În secţia de Terapie Intensivă, spunea ea, de la infirmieră la medici, toată lumea plânge alături de pacienţi, în anumite momente, şi nu doar de tristeţe, ci şi de fericire, pentru că aici este locul unde ajung persoanele infectate aflate în stare critică. Citește și Coordonatoarea secției ATI Sibiu: “Cel mai greu? Să le spun oamenilor că lucrurile merg prost şi probabil se vor sfârşi”

Ioana Codru este căsătorită cu ginecologul Marian Codru. A terminat Facultatea de Medicină în 2007 şi a copilărit în apropierea secţiei unde azi lucrează şi este cu adevărat în linia întâi în lupta cu pandemia, ea fiind fiica unei asistente medicale de Terapie Intensivă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri