Peste 250 de copii s-au bucurat de daruri din partea Arhiepiscopiei Sibiului și Asociației Filantropia Ortodoxă Sibiu

Dacă zilele trecute toți copiii de la cele trei secții ale Spitalului de Pediatrie din Sibiu au primit daruri, astăzi, 17 decembrie, a venit rândul copiilor din Centrele de Plasament din Sibiu să fie în atenția instituțiilor amintite. Au primit daruri micuții de la Centrul „Speranța”, unde sunt îngrijiți copii cu dizabilități, de la Complexul „Prichindelul”, de la Centrul „Guliver”, de la Centrul de Plasament din comuna Orlat, județul Sibiu, dar și mai mulți copii aflați în grija unor asociații parohiale din cartierele sibiene Turnișor și Viile Sibiului și din comuna Șelimbăr, potrivit Mitropolia Ardealului.

Departamentul de asistență socială al Arhiepiscopiei Sibiului și Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu (AFOS) continuă în această perioadă premergătoare marelui praznic al Naşterii Domnului activitățile filantropice prin care sunt ajutați copiii cu nevoi speciale sau aflați în risc social.

„Pentru 250 de copii, fără familie, bolnavi, o parte dintre ei infectați și cu virusul Sars-Cov 2, sau aflați împreună cu famiiile lor în pragul sărăciei, au fost donate alimente, dulciuri, articole de îmbrăcăminte, toate noi, primite și fabricate de producători locali. Mulțumim companiilor, asociațiilor și persoanelor fizice care au sprijinit și acțiunea prezentă. Fiți, așadar, parte a acțiunilor filantropice care oferă dragoste, mărturisind credința în Dumnezeu, lucrătoare prin iubire, luptând pentru viața aproapelui, pentru o lume mai bună și dreaptă! Donația voastră poate salva vieți!”, a transmis consilierul social al Arhiepiscopiei Sibiului, pr. Adrian Roman.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *