18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO Primul vaccinat anti-Covid al Sibiului: un director

Știri din Județ

În această dimineaţă, la ora 8.15 la Spitalul Judeţean Sibiu a fost vaccinat primul pacient anti-COVID. Conducerea Spitalului Judeţean şi a DSP Sibiu a ales pentru acest prim vaccin, ca pacient, pe directorul medical al Spitalului, dr. Cipăian Călin. Al doilea vaccinat al judeţului a fost managerul interimar al Spitalului Judeţean, colonelul Vlase Constantin. „Alegerea primului pacient a fost grea. Alegerea este una simbolică” a spus col. Vlase. Dr. Cipăian Ciprian a declarat că a fost ales el primul pacient pentru că în 25 martie 2020 la Spitalul Judeţean Sibiu au venit două persoane cu alte simptome, care au fost confirmate apoi cu COVID, care au fost îngrijite în secţia condusă de el.

„Avem programări făcute pentru 350 de persoane (cadre medicale) să fie vaccinate” a declarat col. Vlase, managerul interimar al Spitalului Judeţean Sibiu. Col. Chelcea, directorul interimar al DSP Sibiu a declarat în conferinţa de presă, ţinută în faţa Spitalului Judeţean Sibiu, de dimineaţă, că acţiunea de vaccinare în judeţul Sibiu este coordonată de directorul adjunct al DSP Sibiu, dr. Adela Morar. Chelcea a spus că în următoarele 5 zile în judeţul Sibiu vor fi vaccinate 975 de persoane în diferite centre din judeţ.

Campania de vaccinare va continua la centrul din Spitalul Judeţean Sibiu cu cadrele medicale. La ora 9 a început şi campania de vaccinare în centrul din Spitalul de Pediatrie Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri