spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Viitorul Constanța vs FC Hermannstadt – primul meci oficial de anul acesta

Știri din Județ

Publicitate

A.F.C.Hermannstadt deschide calendarul meciurilor oficiale din sezonul 2020-2021 în Liga 1. Este vorba despre un meci restanță al etapei a XII-a, pe care FCH îl va disputa în deplasare, cu Viitorul Constanța. Partida fusese programată inițial în prima săptămână a lunii decembrie 2020, dar a fost amânată datorită cazurilor de Covid-19 înregistrate la echipa noastră. Pentru această confruntare, mijlocașii Răzvan Dâlbea și Bright Addae, dar și atacanții David Mayoral și Andrei Sîntean sunt suspendați din cauza cumului de cartonașe galbene. De asemenea, Claudiu Belu este indisponibil din cauza unei accidentări. Pe de altă parte, David Caiado, Goran Karanovic și Stanley Elbers s-au întors la antrenamente după o serie de accidentări mai vechi.



,,Muncim din greu. Cred că ne-am odihnit suficient în minivacanța de Crăciun pentru a ne face o reîmprospătare la nivel psihic, însă este adevărat că suntem într-un proces de reconstructive. Unii jucători au plecat, iar deocamdată jucătorii pe care îi transferăm nu pot juca. Urmează o etapă, un meci restant, în care avem multe sancțiuni de înfruntat, dar sperăm să începem returul în cel mai bun mod posibil. Când unii jucători nu pot juca, alții trebuie să o facă la fel de bine și să arate că au nivelul de a fi în această echipă. Este adevărat că vom fi la limita cu jucatorii , dar ne-am obișnuit în ultimele luni și trebuie să fim mai puternici. Este clar că avem nevoie de întăriri, avem nevoie de fotbaliști care să aducă valoare pe teren și în vestiar, pentru a putea într-adevăr să fim competitivi din nou. A fost o primă parte a sezonului dificilă, cu multe deficiențe pe diferite posturi. Cu Viitorul Constanța va fi un meci greu , așa cum este întotdeauna împotriva unor jucători cu un nivel tehnic foarte ridicat. Chiar și așa, înfruntăm o echipă care nu a câștigat de trei săptămâni cu noul antrenor. Prin urmare, ei sigur iși doresc să câștige acum împotriva noastră. Dar și noi avem planul nostru, strategia noastră. Va trebui să jucăm cu armele noastre și cu capacitatea pe care o avem de a susține ritmul jocului, ținând cont de jucătorii lipsă pe care îi avem. Acum fotbalul nu este doar pentru echipele tehnice, ci și pentru echipele inteligente. Așa că vom încerca să fim mai inteligenți decât ei.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt



Viitorul Constanța vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc duminică, 10 ianuarie 2021, ora 19, pe Stadionul Viitorul din Ovidiu, județul Constanța.



FCH a renunțat în această săptămână la serviciile fundașului lateral spaniol Angel Bastos, prin reziliere amiabilă. Totodată, au fost transferați mijlocașul ofensiv Călin Popescu, internațional U19, fundașul dreapta Alexandru Mățel, 17 selecții în Echipa Națională a României și vârful de atac croat Ante Aralica, toți 3 din postura de jucători liberi de contract. De asemenea, Radu Neguț a fost numit pe funcția de manager sportiv la FCH. Despre aceste schimbări în cadrul echipei, v-am informat aici:



https://fchermannstadt.ro/comunicate-de-presa/fundasul-lateral-spaniol-angel-bastos-nu-mai-face-parte-din-lotul-a-f-c-hermannstadt/

https://fchermannstadt.ro/comunicate-de-presa/bine-ai-revenit-la-fch-alexandru-matel/



https://fchermannstadt.ro/comunicate-de-presa/calin-popescu-este-la-fch/



https://fchermannstadt.ro/comunicate-de-presa/bine-ai-revenit-radu-negut/



https://fchermannstadt.ro/comunicate-de-presa/ante-aralica-este-noul-varf-de-atac-al-a-f-c-hermannstadt/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri