18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Medieșean prins drogat la volan. Alt șofer depistat fără permis și cu mașina radiată

Știri din Județ

La data de 11 ianuarie, în jurul orei 14:30, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri medieșeni au oprit pentru control un autoturism condus pe strada S. L. Roth de către un localnic în vârstă de 28 de ani.

Aparatul DRUGTEST folosit la testarea conducătorului auto a prezentat rezultat pozitiv la trei substanțe psihoactive: cocaină, cannabis și metamfetamină, șoferul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor în organism.

În cauză, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive. 

Fără permis și cu mașină neînmatriculată

La data de 11 ianuarie, în jurul orei 18:30, pe raza comunei Târnava, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Eminescu.

La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 18 ani, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul în cauză este neînregistrat sau neînmatriculat.

Pe numele tânărului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri